Lijstengroothandel StarFrame

StarFrame is een zeer ervaren lijstengroothandel die sinds 1 juni 2001 actief is in de branche. Bij StarFrame kunt u terecht voor alles op het gebied van lijsten en inlijsten. Bij ons word er niet alleen materiaal zoals staaflijsten, passepartoutkarton, diverse glassoorten en accessoires voor de lijstenmaker geleverd maar is het ook mogelijk om uw werk professioneel te laten inlijsten. Hiervoor dient u wel branche gerelateerd en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te zijn.

 

Wij bieden onder andere de volgende diensten aan:

 

– Inlijsten van prints, panelen, kunst, foto’s, (sport)-shirts etc.

– Opspannen van canvas op spieraam.

– Opspannen van borduurwerken.

– Opplakken van posters, foto’s enz. op diverse materialen

– Snijden van passepartout op maat (ook met meerdere of andere vormen uitsnede’s).

– Diverse glassoorten per vel of op maat gesneden.

 

Zo ziet u dat bij ons de mogelijkheden zeer groot zijn en zullen we altijd proberen om met onze productieafdeling tot een mooi resultaat te komen. Bekijkt u gerust ons assortiment op de website en mochten er vragen zijn dun kunt u ons altijd mailen of bellen.

20 jaar vakkennis tot uw dienst

Kwaliteit, service en betrouwbaarheid staan bij StarFrame hoog in het vaandel. Onze ervaren medewerkers hebben de beschikking over de meest moderne machine’s en met hun ervaring komen we altijd tot een mooi product, want inlijsten doe je niet zomaar, dat is een kunststukje op zich.

Betrouwbaarheid en transport

Om de betrouwbaarheid te garanderen wordt het transport door StarFrame zelf verzorgd. Door het transport in eigen beheer te houden is StarFrame in staat snel en flexibel te werken. Vandaar dat wij met onze eigen transportmiddelen de leveringen correct en op tijd bij u afleveren. Voor dringende zaken is het ook mogelijk dat wij uw pakketten met de post of een bodedienst versturen.

StarFrame 2018
Maatwerk website door Antum