Aluminium profielen

 

Aluminium staaflijsten zijn uiteraard ook welbekend bij de lijstenmaker, hier wordt ook nog vaak voor gekozen om een mooie lijst van te maken met hierin een kunstwerk, print, foto, canvasdoek of bijvoorbeeld een T-shirt, etc. De lijstenmakers die een aluminiumverstekzaag hebben staan kunnen deze dan zelf verwerken, echter is het voor de lijstenmakers die niet over een verstekzaag beschikken ook mogelijk de staaflijsten door ons te laten zagen (chop), want immers zijn aluminium lijsten erg makkelijk zelf te verwerken doormiddel van een montageset. Deze montageset voor aluminium profielen bestaat uit een blindehoek, schroefhoek, veren en 2 spanogen. Vaak wordt er gekozen om hiertussen een draad te spannen om zo de ophang te creëren. De verstekken schroef je met de schroefhoek en de blindehoek makkelijk zelf vast (dit is dus een heel ander procedé dan met houten profielen).

 

Aluminium staaflijsten zijn verkrijgbaar in diverse soorten maten, kleuren en modellen. De meeste staven zijn 3 meter lang. U kunt onze collectie van aluminium staaflijsten bekijken op de website onder de pagina assortiment / aluminium profielen en zo zult u zien dat er diverse profielen in meerdere variaties leverbaar zijn.

 

De staven worden gemaakt van aluminium en deze zijn veelal gespoten echter hebben wij ook een serie in ons assortiment waar een houten fineerlaag aangebracht is. Deze geven dan toch van beide een mooie combinatie tussen aluminium- en houtprofielen. Ons assortiment in aluminium profielen is niet zo ruim als ons assortiment in houten profielen (ons gevoel en focus ligt namelijk meer bij het hout dan bij het aluminium. In principe hebben wij wel de meest verkochte aluminium profielen van het merk Nielsen op voorraad. Mocht u een aluminium profiel zoeken en deze hebben wij niet standaard in ons assortiment dan kunt u ons altijd even contacten. Wij kunnen namelijk vrijwel bijna alle aluminium profielen van Nielsen bestellen en kunnen u dan toch op deze manier van dienst zijn.

StarFrame 2018
Maatwerk website door Antum