Nieuwe medewerkers

We hebben de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen hebben wij hiervoor per 1 oktober ons team uitgebreid. We zijn dan ook blij dat wij onderstaande medewerkers aan u kunnen voorstellen.

Jeroen van der Weijden (links op de foto) versterkt ons team als productiemedewerker. Hij zal zich vooral bezig houden met het verzorgen van uw bestellingen. Daarnaast leiden wij hem op tot lijstenmaker, zodat hij in de komende maanden ook breder inzetbaar is.

Marco de Vries is al vanaf 1 juli 2018 bij ons in opleiding als lijstenmaker in het kader van onze samenwerking met Ambachtsacademie Nederland. Hij heeft deze opleiding succesvol afgerond en we zijn dan ook blij dat hij drie dagen per week bij StarFrame blijft. Naast zijn werk als lijstenmaker wordt hij onze vertegenwoordiger richting bestaande en nieuwe klanten. In de komende maanden zal hij zeker contact met u zoeken voor een nadere kennismaking met uw bedrijf. Uiteraard mag u zelf ook contact met hem opnemen.

Wij wensen Jeroen en Marco veel plezier en succes en heten hen van harte welkom binnen het StarFrame-team.

Terug
StarFrame 2018
Webdesign Internetbureau Antum